Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στην ΕΚΟ για την συνεισφορά της στον Προσκοπισμό

Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στην ΕΚΟ  για την συνεισφορά της στον Προσκοπισμό

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επιβράβευσε με τιμητική πλακέτα την ΕΚΟ Κύπρου ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεχούς προσφοράς και στήριξης που παρέχει προς το Σώμα Προσκόπων Κύπρου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου κατά τη διάρκεια της απονομής των Πτυχίων Προσκόπων της Δημοκρατίας παρουσία υπουργών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η ΕΚΟ Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Γενικός Έφορος του Σώματος Προσκόπων Κύπρου κ. Μάριος Χρίστου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον μεγάλο χορηγό των εκπαιδεύσεων μας, την ΕΚΟ Κύπρου, που πίστεψε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Βαθμοφόρων μας και αποφάσισε να καλύψει το 50% του κόστους των Σχολών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη σημαντική αύξηση κατά 35% που παρατηρήθηκε στις συμμετοχές για τις Σχολές Εκπαίδευσης των Βαθμοφόρων».

Η EKO Κύπρου υποστηρίζει διαχρονικά τις Αρχές και τις Αξίες που πρεσβεύει ο Προσκοπισμός και αποτελεί έναν από τους κύριους χορηγούς του Σώματος Προσκόπων. Για τη φετινή περίοδο, στα πλαίσια της ενίσχυσης της μη τυπικής μάθησης, έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του Προσκοπισμού, ανάμεσά τους και την υποστήριξη των εκπαιδεύσεων των βαθμοφόρων στελεχών του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, χορηγώντας ένα σημαντικό τμήμα του κόστους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE