Πρώην NBAer σε άθλια κατάσταση ξυλοκοπείται στο δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώην NBAer σε άθλια κατάσταση ξυλοκοπείται στο δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωνάζει για βοήθεια. Δεν τον ακούει κανείς. Δεν προσπαθεί κανείς! Ο Ντελόντε Γουέστ, μετά από 11 χρόνια στο NBA και αμοιβές που φτάνουν στα 16.000.000 δολάρια ζει πια στο δρόμο.

Και όχι μόνο.

Τα ξημερώματα της Τρίτης εμφανίστηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Γουέστ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να ξυλοκοπείται στο δρόμο από έναν άγνωστο! Το μίσος του ανθρώπου που τον δέρνει είναι τέτοιο που τον πατάει στο κεφάλι!

Και σαν μην έφτανε μόνο αυτό, κυκλοφόρησε και ένα άλλο βίντεο.

Λογικά μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Όπου ο άλλοτε παίκτης των Καβαλίερς και των Σέλτικς φοράει χειροπέδες και προσπαθεί να εξηγήσει τι έγινε. Και τα περισσότερα λεγόμενά του δεν βγάζουν νόημα!

Τον περασμένο Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία που έδειχνε τον Γουέστ σε άθλια κατάσταση να ζει στον δρόμο. Πέντε μήνες μετά τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Παρά τις κραυγές προς το NBA να βοηθήσει το άλλοτε μέλος του.

Συγκινητική είναι η… κραυγή του Τζαμίρ Νέλσον.

Αυτός μιλάει για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Γουέστ, αποκαλύπτοντας πως του έχει μιλήσει τους τελευταίους μήνες και πως θέλει να τον βοηθήσει.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE