ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη αλλοδαπού εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη αλλοδαπού εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Αλλοδαπός ηλικίας 65 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 65χρονου εκδόθηκε από τις αρχές της Γερμανίας, σχετικά με αδικήματα εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκαν στη χώρα, την περίοδο από το 2017, μέχρι και σήμερα.
 
Ο 65χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη (21/01), ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου και έδωσε την συγκατέθεσή του για να εκδοθεί στην Γερμανία.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές όπου και θα παραμείνει έως ότου οι γερμανικές αρχές έρθουν στην Κύπρο, εντός δέκα ημερών, για να τον παραλάβουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.