Κλιμάκιο της UEFA έρχεται στην Κύπρο- Ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων

Κλιμάκιο της UEFA έρχεται στην Κύπρο-  Ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων

Έπειτα από πρόσκληση της ΚΟΠ, κλιμάκιο της UEFA, το οποίο ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων, θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην Κύπρο για συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς.

 
 
Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, το κλιμάκιο της UEFA θα έχει επαφές με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, την Αστυνομία καθώς και τα Σωματεία, τα οποία θα ενημερώσει για τη διαδικασία που ακολουθείται για την αποστολή έκθεσης για ενδεχόμενο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω στοιχηματισμού.
 
Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον επικεφαλής της αποστολής της UEFA, ένα ανακριτή του τμήματος ερευνών και ένα εκπρόσωπο της εταιρείας Sport Radar, η οποία έχει την ευθύνη της συγκέντρωσης των στοιχείων για την ετοιμασία των φακέλων της UEFA.
 
Σχετική εισήγηση για την κάθοδο στην Κύπρο του κλιμακίου της UEFA, είχε καταθέσει ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, εισήγηση με την οποία συμφώνησαν οι κρατικοί αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE