ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

Στα «μαύρα» ντύθηκε άλλη μια οικογένεια, θρηνώντας το χαμό μιας νέας κοπέλας, μόλις 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 (Τρίτη 21/1) όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε 24χρονη στο δρόμο Αυγόρου- Λιοπετρίου παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε δεξιά του δρόμου και ανετράπη επανειλημμένα σε χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης 24χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE