Είχε συμφωνήσει με Ομόνοια όμως δεν προχώρησε λόγω διαφωνίας με Αναστασίου

Είχε συμφωνήσει με Ομόνοια όμως δεν προχώρησε λόγω διαφωνίας με Αναστασίου

Ο Κύπριος προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου μιλώντας στην εκπομπή «Άκου τι Λέει» στον Super Sport FM 104,0 αναφέρθηκε και στην συμφωνία που είχε με Ομόνοια στο παρελθόν.

Τι είπε:

«Τον γνώριζα τον Γιάννη απ’ όταν ήταν και στον Άγιαξ. Είχα συμφωνήσει με την Ομόνοια και τη διοίκηση του κ. Παπαστάυρου. Θα ήμουν βοηθός προπονητής. Μιλώντας με τον Γιάννη, κάποια πράγματα στην πορεία μπορεί να άλλαζαν. Για να μην τον φέρω στη συνέχεια σε δύσκολη θέση, αφού υπήρχαν ένα-δύο θέματα που δεν συμφωνούσαμε, δεν προχώρησε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.