ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 28χρονος – Οι νεότερες πληροφορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 28χρονος – Οι νεότερες πληροφορίες

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 28χρονου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύηχμα την Δευτέρα (20/01), στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας την Τετάρτη (22/01), ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγειάς του παραμένει κρίσιμη. Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, ο Ινδός εργάτης μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα.

Θυμίζουμε ότι το ατύχημα έγινε γύρω στις 15:15 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/01), 28χρονος ο οποίος ασχολείτο με την τοποθέτηση βάσεων ραφιών σε νεόδμητη οικοδομή έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.