Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Μπένι Γκαντζ στο Ισραήλ

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Μπένι Γκαντζ στο Ισραήλ

Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ επαναβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Προέδρου Αναστασιάδη με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης της γειτονικής χώρας, Μπένι Γκαντζ.

Η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον κ. Γκαντζ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ιερουσαλήμ προκειμένου να συμμετάσχει στο 5ο Παγκόσμιο Φόρουμ Ολοκαυτώματος.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, κατά τη συνάντηση, ο κ. Γκαντζ εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη θέση της Κυβέρνησης Αναστασιάδη κατά του αντισημιτισμού και εκτίμηση για την υιοθέτηση του ορισμού του IHRA για τον αντισημιτισμό από την Κυπριακή Κυβέρνηση.
 
Τονίστηκε επίσης το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ισραήλ, ενώ συζητήθηκαν επίσης θέματα περιφερειακού ενδιαφέροντος.
 
Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE