Ότι «περιποίηση» έγινε σε αυτόν τον οίκο ανοχής στην Ελλάδα το έχουν σε βίντεο

Ότι «περιποίηση» έγινε σε αυτόν τον οίκο ανοχής στην Ελλάδα το έχουν σε βίντεο

Ειδικά διαμορφωμένο χώρο για «ροζ υπηρεσίες» με κλειστό κύκλωμα καταγραφής εντόπισαν αστυνομικοί που εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας σε μπαρ στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Χθες βράδυ αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς παρουσιάστηκε ως πελάτης σε μπαρ της Αλιάρτου. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του καταστήματος, όταν ο πελάτης έπινε 3-4 ποτά, μπορούσε στη συνέχεια να απολαύσει και τις ειδικότερες υπηρεσίες που πρόσφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, μια από τις τέσσερις κοπέλες οδήγησε τον πελάτη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του μπαρ, για να τον… περιποιηθεί.

Την ώρα εκείνη εισέβαλαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη της 46χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ.

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις περιποιήσεις των πελατών, υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής, με κάμερες και υπολογιστή, όπου κατέγραφαν τους ανυποψίαστους πελάτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE