ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ γυναίκας, ηλικίας 55 ετών, που κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 ετών, και αρνείται να τα επιστρέψει με τους ειδικούς της Αστυνομίας που βρίσκονται στον χώρο να προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Όπως πληροφορούμαστε στο σπίτι κλήθηκε και ο δικηγόρος της 55χρονης καθώς και ο πρώην σύζυγός της, με σκοπό και στόχο, μετά από ώριμη συζήτηση να βρεθεί η καλύτερη λύση για τα δύο παιδιά.

Διακριτική παρουσία στο χώρο και από την Αστυνομία με τους διαπραγματευτές να είναι σε ανοικτή γραμμή με τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE