«Κτύπησε» ο Μπέκαλι με ατάκα για Ομόνοια- Θέλει τα… τριπλάσια για τον πορτιέρο του!

«Κτύπησε» ο Μπέκαλι με ατάκα για Ομόνοια- Θέλει τα… τριπλάσια για τον πορτιέρο του!

Δημοσίευμα στη Ρουμανία, έκανε λόγο πως η Ομόνοια κινείται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Στεάουα, Κριστιάν Μπαλγκραντεάν με 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπέκαλι έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του, ζητόντας τα… τριπλάσια!

Τι είπε:

«Δεν ξέρω τι λένε. Άκουσα ότι θα μου δώσουν 100.000 ευρώ. Αν μου δώσουν 300.000 ευρώ θα τον δώσω. Αν όχι, κανένα πρόβλημα».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE