ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ Σοφοκλέους!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ Σοφοκλέους!

Ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έριξε «καμπάνα» στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, καθώς τον απόκλεισε από δύο αγώνες, λόγω του ότι κτυπούσε την πόρτα στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους εξύβρισε, μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η ποινή: 

*Καταγγελία κατά του Ανδρέα Σοφοκλέους Προέδρου της ΑΕΛ Λεμεσού για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο των αποδυτηρίων που είχε στόχο τους διαιτητές του αγώνα (κτύπησε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών και τους εξύβρισε) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση Κατηγορίας περιόδου 2019-2020 ΑΕΛ Λεμεσού – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου /11.01.2020 (16η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Με τις τροποποιήσεις του 2025 η θεσμοθετημένη σύνταξη μέσω της ειδικής παροχής έγινε ρεαλιστικά εφικτή για περισσότερους συμπολίτες μας και συνεχίζεται η ενημέρωση για άτομα με θαλασσαιμία για κάθε δικαίωμα που τους ανήκει με το ίδιο πνεύμα να διαπνέει και τη μεγάλη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας.

BEST OF TOTHEMAONLINE