ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ Σοφοκλέους!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ Σοφοκλέους!

Ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έριξε «καμπάνα» στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, καθώς τον απόκλεισε από δύο αγώνες, λόγω του ότι κτυπούσε την πόρτα στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους εξύβρισε, μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η ποινή: 

*Καταγγελία κατά του Ανδρέα Σοφοκλέους Προέδρου της ΑΕΛ Λεμεσού για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο των αποδυτηρίων που είχε στόχο τους διαιτητές του αγώνα (κτύπησε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών και τους εξύβρισε) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση Κατηγορίας περιόδου 2019-2020 ΑΕΛ Λεμεσού – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου /11.01.2020 (16η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE