Ινγκεμπρίγκτσεν: «Κοιμηθήκαμε στο γκολ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ινγκεμπρίγκτσεν: «Κοιμηθήκαμε στο γκολ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, στη δημοσιογραφική διάσκεψη, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Τσιρείου, ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Τι είπε: 

«Από τα πρώτα λεπτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μια φάση που… κοιμόμασταν. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Μετά το 30΄ παίξαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο ποδόσφαιρο, πρέπει να σκοράρεις και είμαστε λυπημένοι για αυτό» ανέφερε ο Νορβηγός προπονητής.

Για την επιθετική αφλογιστία και τον Σιγκούρνταρσον: «Φυσικά είναι θέμα, όταν δεν σκοράρεις. Δεν είναι όμως μόνο θέμα των επιθετικών. Όλοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Θέλαμε πολύ το γκολ, όμως δεν είχαμε την ποιότητα στα τελειώματα. Ευελπιστούμε ότι ο Σιγκούρνταρσον θα μας βοηθήσει».

Για την ενίσχυση: «Πάντα είναι πιθανότητα, όσο είναι ανοικτό το παράθυρο. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο. Δεν θέμα θέσης που θα αγωνίζεται. Όταν βρούμε τον κατάλληλο για να χτυπήσουμε την πόρτα του προέδρου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE