Βάτερμαν: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα – Δεν ανησυχώ για τους επόμενους αγώνες»

Βάτερμαν: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα – Δεν ανησυχώ για τους επόμενους αγώνες»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Μπόι Βάτερμαν, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου.

Τι είπε: 

«Όπως είπα και πριν έχω περισσότερο από ένα μήνα να αγωνιστώ. Στα πρώτα 25 λεπτά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό στην έδρα μας. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είναι η Δόξα, ο Απόλλωνας, η Ομόνοια. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Κρατάμε τη σημερινή εμφάνιση, και δεν ανησυχώ για τους επόμενους αγώνες. Θα είμαστε καλύτεροι.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE