ΧΑΛΑΡΑ στον τελικό η Παρί Σεν Ζερμέν

ΧΑΛΑΡΑ στον τελικό η Παρί Σεν Ζερμέν

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-0 στην έδρα της Ρεμς και προκρίθηκε στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στην έδρα της Ρεμς 3-0 στον δεύτερο ημιτελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιόν στις 4 Απριλίου, διεκδικώντας ξανά και τις τρεις εγχώριες διοργανώσεις, ούσα σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια και τη φετινή σεζόν και αφήνοντας τους γηπεδούχους στην προσπάθεια για την έξοδο στο Europa League, μέσω του Championnaτ.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν «φουριόζοι» στο ματς και προηγήθηκαν με τον Μαρκίνιος στο 9’, για να γίνει το 0-2 στο 31’ με το αυτογκόλ του Κονάν.

Η αποβολή του Μουνετσί στο 74’ έφερε το 0-3 στο 78’με τον Κουασί.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE