ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα– Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του- Πυροβολημένοι και οι δύο

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα– Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του- Πυροβολημένοι και οι δύο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στις Αστυνομικές Αρχές της Φθιώτιδας, καθώς ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

 

Σύμφωνα με το tvstar.gr όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα δύσκολο θέαμα, καθώς η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές και φανερά τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Ελληνικης Αστυνομίας καθώς και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top