LIKE ONLINE

Πεθερός και πεθερά… κλέφτηκαν πριν το γάμο των παιδιών τους

Πεθερός και πεθερά… κλέφτηκαν πριν το γάμο των παιδιών τους

Ένας γάμος στην Ινδία ακυρώθηκε λόγω των γονιών του ζευγαριού, οι οποίοι φαίνεται πως θυμήθηκαν τον παλιό τους έρωτα και... κλέφτηκαν.

 

Όπως διαβάζουμε στο Newsbeast.gr που επικαλείται το τοπικό Times of India, ο πατέρας του γαμπρού και η μητέρα της νύφης αγνοούνται εδώ και 11 ημέρες, τη στιγμή που ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας κλωστοϋφαντουργίας (σ.σ. πατέρας του γαμπρού) πήρε την 46χρονη (σ.σ. μητέρα της νύφης) και από τις 10 Ιανουαρίου δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με το ζευγάρι που σχεδίαζε να παντρευτεί να έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

Ιδιαίτερη ανησυχία για τη ζωή τους δεν υπάρχει, καθώς οι συγγενείς φαίνεται πως έχουν ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου.

Ο πεθερός και η πεθερά γνωρίζονταν από παλιά και τώρα, με αφορμή τον γάμο των παιδιών τους, μάλλον ο έρωτάς τους... φούντωσε και πήραν την απόφαση να κλεφτούν.

«Ήξεραν ο ένας τον άλλον από τότε που ζούσαν στο ίδιο χωριό. Μερικοί από τους στενούς φίλους τους μας ενημέρωσαν ότι είχαν και κάποια σχέση στο παρελθόν», δήλωσε ένας συγγενής και των δύο οικογενειών.

Αν αποφασίσουν να επιστρέψουν και να γίνει ο γάμος των παιδιών τους είναι άγνωστο, με το ζευγάρι που περίμενε να παντρευτεί να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top