ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ τον… Αγκόγκο!

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ τον… Αγκόγκο!

Αρκετοί οπαδοί του Απόλλωνα, βλέποντας για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Τσιάρλισον Μπέντσιοπ, θυμήθηκαν τον μακαρίτη Τζούνιορ Αγκόγκο (πέθανε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 40 χρόνων).

Ο Γκανέζος σέντερ φορ, είχε αγωνιστεί τη διετία 2009-11 στη Λεμεσιανή ομάδα. Το αγωνιστικό στυλ του Μπέντσιοπ, φαίνεται να μοιάζει μ΄ αυτό του Αγκόγκο.

Είναι θηριώδης κι αυτός, μόνο που είναι σαφώς πιο ψηλός. Ο Ολλανδός βλέπει τον κόσμο από τα… 1 μέτρο και 91 εκατοστά. Ο Αγκόγκο ήταν 1 μέτρο και 78 εκατοστά.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE