Η θέση της ΚΟΠ για τις φήμες περί καθόδου ξένων διαιτητών

Η θέση της ΚΟΠ για τις φήμες περί καθόδου ξένων διαιτητών

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα άφιξης ξένων ρεφ στα πλέι-οφ.

Από την ΚΟΠ δεν επιβεβαιώνεται ακόμη κάτι τέτοιο καθώς η επίσημη θέση αναφέρει πως δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση επίσημα.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΚΟΠ όπως μας μεταφέρθηκε:

«Ισχύει η τοποθέτηση του Προέδρου της ΚΟΠ την περασμένη Πέμπτη στο σεμινάριο των διαιτητών. Η απόδοση των Κύπριων διαιτητών θα καθορίσει την τελική απόφαση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης υπέβαλαν σήμερα και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για το «χρίσμα» του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εσωκομματικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις διαχωριστικές γραμμές εντός του κόμματος, με την ψηφοφορία να έχει οριστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE