ΛΕΜΕΣΟΣ -ΦΟΝ. 31ΧΡΟΝΗΣ: Είχε αλλάξει εμφάνιση για να μην αναγνωριστεί ο 42χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΦΟΝ. 31ΧΡΟΝΗΣ: Είχε αλλάξει εμφάνιση για να μην αναγνωριστεί ο 42χρονος

Μέτρα για να διαφύγει της σύλληψης είχε λάβει ο 42χρονος Σύρος καταζητούμενος Χουσεΐν Φαρούχ, που όπως όλα δείχνουν δολοφόνησε τη Δευτέρα στην Πάφο την 31χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των επτά παιδιών τους.

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 42χρονος είχε κόψει τα μαλλιά του και ήταν καλά ξυρισμένος, προφανώς σε μια προσπάθειας του να μην αναγνωριστεί.

Εδώ να σημειωθεί πως στην φωτογραφία του που δημοσιοποιήθηκε από την Αστυνομία, παρουσιαζόταν με πολύ διαφορετική όψη, αξύριστος και ακούρευτος.

Ο Φαρούχ συνελήφθη στις 05:00 το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, κατόπιν μαρτυρίας που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Βρισκόταν σε υποστατικό που παλιά ήταν κατάστημα και είχε μετατραπεί σε χώρο διαμονής. Εκεί βρίσκονταν και αρκετοί συμπατριώτες του 42χρονου Σύρου, οι οποίοι -επίσης- τέθηκαν υπό σύλληψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE