ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ την Παρασκευή του Παντιλίμον!

ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ την Παρασκευή του Παντιλίμον!

«Κλείνει» η υπόθεση μεταγραφής τερματοφύλακα στην Ομόνοια.

Το τριφύλλι τα έχει βρει σε όλα με τον Kοστέλ Παντιλίμον, ο οποίος έφτασε πριν μερικές ώρες στην Κύπρο και την Παρασκευή (24/1) θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να ανακοινωθεί. Θα αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 32χρονος Ρουμάνος πορτιέρο, δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή με την Νότιγχαμ Φόρεστ τη φετινή σεζόν καθώς ήταν εκτός πλάνων, ωστόσο έκανε προπονήσεις με την ομάδα της οποίας πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Φαμπιάνο αναμένεται τις επόμενες μέρες στο νησί μας. Οι γιατροί στην Πορτογαλία είπαν στον Βραζιλιάνο πως σε ένα μήνα θα είναι ξανά έτοιμος για… δράση. 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.