Ανακοίνωσε τριπλό μεταγραφικό ΚΤΥΠΗΜΑ – ΨΩΝΙΣΕ… από Ομόνοια 1948, Εθνικό Άσσιας και ένα ξένο

Ανακοίνωσε τριπλό μεταγραφικό ΚΤΥΠΗΜΑ – ΨΩΝΙΣΕ… από Ομόνοια 1948, Εθνικό Άσσιας και ένα ξένο

Μεταγραφικές ανακοινώσεις από τον Άτλα Αγλαντζιάς, καθώς συμφώνησε με τρεις ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: 

«Η ομάδα μας καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ιανουαρίου:

Χριστόφορος Λυμπουρή – Τερματοφύλακας από Ομόνοια 1948
Μιχάλης Αθανασιάδης – Κεντρικός Αμυντικός από Εθνικό Άσσιας
Roberto Mario Oprea – Ακραίος Επιθετικός από Δόξα Παλαιομετόχου

Η ένταξη των ποδοσφαιριστών αυτών είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας να αντεπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια και μακρά διαδρομή του πρωταθλήματος!

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα μας αποκτήματα με τα χρώματα του ΑΤΛΑ μας!!»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE