To «ΚΟΚΚΑΛΟΥΪ» που έριξαν από το «ΠΑΛΑΤΙ»…

To «ΚΟΚΚΑΛΟΥΪ» που έριξαν από το «ΠΑΛΑΤΙ»…

To έγραψα χθες στο Facebook, δημοσιοποιώ την άποψη μου και απ’ αυτό το… βήμα. Καθόλου τυχαία δεν «έριξαν» το χθεσινό «κοκκαλούϊ» τα μεγάλα «κεφάλια» που κρατάνε στα χέρια τους το ποδόσφαιρο της νήσου. 

Επειδή την περασμένη Πέμπτη, όταν το είπε ο πρόεδρος Γιώργος Κούμας στο σεμινάριο των διαιτητών, ότι ενδεχομένως να φέρουν ξένους, ήταν άλλα ζητήματα στο κάδρο των επικαιρότητας (το κύριο θέμα ήταν οι κόκκινοι φάκελοι).

Μη λαμβάνοντας τη δέουσα προβολή και σημασία στα Μedia.

Έριξαν που λέτε, αυτό το «κοκκαλούϊ», ότι θα καλέσουν ξένους ρεφ για τα πλέι οφφ του πρωταθλήματος, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι (τάχα μου) προβαίνουν σε ενέργειες για να καθαρίσουν τον «στάβλο», για τον οποίο έκαμε λόγο -πριν μια εβδομάδα- κοτζάμ ΠτΔ!.

Οι ευκολόπιστοι μάλλον «τσίμπησαν». Η μεγαλύτερη μερίδα της κοινής γνώμης, μάλλον καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση του «Παλατιού» της Έγκωμης.

Για να πεισθεί ο πολλής κόσμος, ότι θα αλλάξει η κατάσταση, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους (αδειάζοντας μας τη γωνιά), αυτοί που το έχουν οδηγήσει στον πάτο το κακόμοιρο το άθλημα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE