ΛΕΜΕΣΟΣ-ΒΟΜΒΑ: Θέλησαν να του στείλουν μήνυμα με βόμβα στο δεξί πίσω ελαστικό

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΒΟΜΒΑ: Θέλησαν να του στείλουν μήνυμα με βόμβα στο δεξί πίσω ελαστικό

Προς όλες τις κατευθύνσεις κινούνται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/1) στο αυτοκίνητο του Προέδρου του Άρη Λεμεσού. 

Ήταν γύρω στις 4.30 όταν σημειώθηκε η έκρηξη στο αυτοκίνητο του 53χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λεμεσό.
 
Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στο δεξί πίσω ελαστικό του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE