Σε κατάσταση σοκ 46χρονη- Άγνωστος άνδρας την έκλεψε και προσπάθησε να την βιάσει στο highway – Νόμιζε πως ηταν αστυνομικός

Σε κατάσταση σοκ 46χρονη- Άγνωστος άνδρας την έκλεψε και προσπάθησε να την βιάσει στο highway – Νόμιζε πως ηταν αστυνομικός

Θύμα ληστείας έπεσε χθες 46χρονη, στις 8.50 το βράδυ ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσία όταν άγνωστος την σταμάτησε, την έκλεψε και προσπάθησε να την βιάσει.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 46χρονη ότι γύρω στις 8.50 χθες βράδυ ενώ οδηγούσε τον αυτοκίνητό της στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Λυμπιών, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να της κάνει σήμα με φανάρι για να σταματήσει. 

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, νομιζόμενη ότι επρόκειτο για έλεγχο τροχαίας, αυτή ακινητοποίησε το όχημά της στη λωρίδα ασφαλείας.

Αμέσως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, άγνωστος άντρας την πλησίασε και αφού προέταξε μαχαίρι της απέσπασε το χρηματικό ποσό των €250. Επίσης, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της 46χρονης, ο άγνωστος άντρας ασέλγησε εναντίον της. Αυτή φέρεται να αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητό του, αγνώστων στοιχείων.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου έτυχε ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με περιγραφή που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο άντρας περιγράφεται ως ύψους 1,75μ, ηλικίας 35 χρόνων περίπου, με σκούρα μαλλιά, μαύρη μπλούζα και ασπρόμαυρο κασκόλ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE