ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΥΠΡΟΣ: Απαγωγή 16χρονης διερευνά η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΥΠΡΟΣ: Απαγωγή 16χρονης διερευνά η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

(24/01 - 16:18) Απαγωγή 16χρονης εξετάζει η Αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση του σώματος. Όπως διευκρινίζεται σχετική καταγγελία υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020. Η 16χρονη ονομάζεται ROMIA και το επίθετο της οικογένειάς της είναι Kumari.

Αυτή περιγράφεται ως λευκή, κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50εκ. περίπου, με καφέ μαλλιά μέχρι τους ώμους και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρησή της από την κατοικία της φορούσε κόκκινη μπλούζα και ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 16χρονη Romia αναχώρησε από την κατοικία της στην Αγία Νάπα, γύρω στις 11.10 πριν το μεσημέρι χθες Πέμπτη, για να μεταβεί σε ιδιωτικό κολλέγιο με λεωφορείο της γραμμής Αγίας Νάπας – Σωτήρας. Λίγο μετά τις 1.45 χθες το μεσημέρι, η ίδια επικοινώνησε με την οικογένειά της και ανάφερε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι τους με λεωφορείο. Έκτοτε αγνοείται, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία εγέρθηκαν υποψίες ότι η 16χρονη πιθανόν να έχει απαχθεί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας καταλήγει ως εξής: 'Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE