Πετεβίνος: «Είναι από τα στοιχεία…» – Τι είπε για Τάμαρι και ενίσχυση

Πετεβίνος: «Είναι από τα στοιχεία…» – Τι είπε για Τάμαρι και ενίσχυση

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς μίλησε στη Cytavision.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχικό σχόλιο: «Ξεκινήσαμε με καλή διάθεση και ενέργεια στο α’ μέρος. Απειλήσαμε με άλλες ευκαιρίες πριν το πρώτο γκολ. Πετύχαμε άλλα δύο και κάναμε το έργο μας πιο εύκολο. Στο δεύτερο 45λεπτο νομίζω ότι περισσότερο κάναμε συντήρηση, δεν ήμασταν με τόση διάθεση και ενέργεια όπως στο πρώτο. Αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι ένας τελικός για εμάς. Και ο Τόμας και όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βελτιώνονται. Βλέπουμε αρκετή διάθεση, ένταση και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Είναι από τα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο για να έρθει το αποτέλεσμα».

Για τον Τάμαρι: «Είχε ενόχληση στον δικέφαλο θα περάσει αύριο από εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει».

Για τα μεταγραφικά: «Αν βρούμε τον παίκτη που θα πείσει τον προπονητή θα τον αποκτήσουμε. Αλλιώς δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE