Στο νοσοκομείο ο Κύπριος φορ μετά από κτύπημα – Επίσημη… ΜΠΗΧΤΗ για τους ορισμούς διαιτητών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο νοσοκομείο ο Κύπριος φορ μετά από κτύπημα – Επίσημη… ΜΠΗΧΤΗ για τους ορισμούς διαιτητών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου το βράδυ του Σαββάτου από τον Ερμή Αραδίππου αναφέρει: 

«Με εγκεφαλική διάσειση νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στο Νοσοκομείο <Τίμιος Σταύρος> από αντιαθλητικό κτύπημα αντιπάλου στην τελευταία φάση του αγώνα ο παικτης μας Ανδρεας Παπαθανασιου
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπέρμετρης ανοχής του διαιτητή του σημερινου αγώνα σε πολλά χτυπήματα αντιπάλων παικτών προς τους ποδοσφαιριστές μας .
Καλό θα είναι η Ομοσπονδία μας να είναι λίγο προσεκτική στον ορισμό των διαιτητών των αγώνων,διότι υπάρχουν πολλοί άπειροι….διαιτητές αυτή την χρονιά στην κατηγορία μας..Οι οποίοι δεν ξέρουν να <διαχειρισθούν> τις ιδιαιτερότητες των αγώνων της Β Κατηγορία .
Το άθλημα μας και ιδίως η Β Κατηγορία έχει ανάγκη από καλές και αμερόληπτες διαιτησίες και ιδίως στα επερχόμενα play off!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ <ΓΕΡΟΛΥΚΕ> !!
ΕΡΜΗΣ=ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE