ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδιανόητη Αταλάντα! Έριξε 7άρα και πάτησε 4άδα

Αδιανόητη Αταλάντα! Έριξε 7άρα και πάτησε 4άδα

Με έναν εκπληκτικό Ιλιτσιτς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Αταλάντα έκανε κομμάτια την Τορίνο εκτός έδρας (0-7) και έπιασε την Ρόμα στην 4η θέση.

Μοιράζει τεμάχια και ταπεινώνει αντιπάλους. Αυτή είναι η φετινή ιστορία της La Dea, η οποία για 5η φορά φέτος είχε βάλει τρία γκολ από το πρώτο μέρος και πέτυχε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της με το 0-7 στην Τορίνο. Με αγώνα περισσότερο η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι έπιασε στην 4η θέση την Ρόμα και την Κυριακή (26/01) θα υποστηρίζει Λάτσιο με τρέλα στο derby della Capitale.

Στο 17′ άνοιξε το σκορ ο Ιλιτσιτς σε κενό τέρμα μετά το γύρισμα του Παλομίνο από αριστερά και στο 29′ ο αριστερός μπακ-χαφ, Γκόσενς, με διαγώνιο σουτ στην κίνηση πέτυχε το 7ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντουβάν Ζαπάτα επέστρεψε στα γκολ μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που πήρε ύστερα από σλάλομ ο Ιλιτσιτς (0-3). Ο τελευταίος ήταν ο πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος.

Στο 53′ έπιασε όλη την Granata να κοιμάται και με φάουλ από το κέντρο ανέβασε το σκορ στο 0-4 και στο επόμενο λεπτό πήρε την ασίστ του Παπού Γκόμες και εκτέλεσε από το πέναλτι για το 0-5. Στο 76′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο κέντρο ο αμυντικός των γηπεδούχων, Ιτσο, και στο 82′ μπήκε στο ματς ο Μουριέλ. Ο Κολομβιανός έγραψε το 0-6 από τη βούλα στο 86′ και δύο λεπτά μετά με διαγώνιο αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 0-7, ενώ στο 89′ η Τορίνο έμεινε με 9 έπειτα από την απευθείας κόκκινη στον Λούκιτς.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top