Χαλαρός και άνετος

Χαλαρός και άνετος

Η χθεσινή ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο την έθεσε οριστικά νοκ άουτ από το κόλπο του τίτλου της Premier League και την έφερε στην 4η θέση.

Το κλίμα, έγινε ακόμη πιο βαρύ για  τον Πελεγκρίνι ο οποίος όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί.

 «Ποτέ δεν ανησυχώ για αυτό το πράγμα. Κάνω τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος. Μπορεί να διανύσαμε μια δύσκολη σεζόν, όμως ποτέ δεν ανησύχησα για τέτοια πράγματα» υποστήριξε ο Πελεγκρίνι που σ’ ερώτηση αν πιστεύει ακόμα στο… θαύμα απάντησε : «Αυτή την ερώτηση μου την κάνετε κάθε φορά και σας δίνω την ίδια απάντηση. Δεν σκεφτόμαστε την Τσέλσι ούτε τους τίτλους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε για τη νίκη. Στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα στις 0930 το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE