Με τον… αέρα του νέου τεχνικού για το καλύτερο δυνατό – Πιθανή ενδεκάδα

Με τον… αέρα του νέου τεχνικού για το καλύτερο δυνατό – Πιθανή ενδεκάδα

Στο «Αμμόχωστος» η ώρα 18:00 η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά από 9 χρόνια επέστρεψε στον πάγκο των «βυσσινί», όπου θέλει να κάνει ιδανικό ποδαρικό στη νέα του θητεία στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η ΕΝΠ είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, 11η θέση με 11 βαθμούς, ψάχνει την 3η της νίκη που θα της δώσει αυτοπεποίθηση, καλύτερη ψυχολογία, για να συνεχίσει τον δύσκολο δρόμο για παραμονή στην α΄ κατηγορία.

Πιθανή ενδεκάδα είναι Κλέιμαν, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Μουλαζίμης, Βαλλιάνος, Μαϊσουράντζε, Σπόλιαριτς, Βαρέλα, Θεοδώρου, Ουντόζι, Ρουσιάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.