Με τον… αέρα του νέου τεχνικού για το καλύτερο δυνατό – Πιθανή ενδεκάδα

Με τον… αέρα του νέου τεχνικού για το καλύτερο δυνατό – Πιθανή ενδεκάδα

Στο «Αμμόχωστος» η ώρα 18:00 η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά από 9 χρόνια επέστρεψε στον πάγκο των «βυσσινί», όπου θέλει να κάνει ιδανικό ποδαρικό στη νέα του θητεία στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η ΕΝΠ είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, 11η θέση με 11 βαθμούς, ψάχνει την 3η της νίκη που θα της δώσει αυτοπεποίθηση, καλύτερη ψυχολογία, για να συνεχίσει τον δύσκολο δρόμο για παραμονή στην α΄ κατηγορία.

Πιθανή ενδεκάδα είναι Κλέιμαν, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Μουλαζίμης, Βαλλιάνος, Μαϊσουράντζε, Σπόλιαριτς, Βαρέλα, Θεοδώρου, Ουντόζι, Ρουσιάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE