Το πιθανό πλάνο «Πούρσα» για την… 8η και το ανέβασμα

Το πιθανό πλάνο «Πούρσα» για την… 8η και το ανέβασμα

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο «Αμμόχωστος» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ψάχνει την 8η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου εάν την πάρει, θα ανέβει σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα, να βρεθεί στην 5η θέση με 26 βαθμούς, 1 περισσότερο από ΑΕΚ και 3 από την ΑΕΛ.

Χωρίς τον Φουστάρ στην αποστολή, πιθανή ενδεκάδα για τον «Πούρσα» είναι Κίσσας κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Χριστοφόρου, Λαμπό, Σέζαρ, Κορέια, Ρομάν, Κωστή, Νουρ ή Μαριάνοβιτς, Ελουντού, Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE