Ο Πάπας Φραγκίσκος επαινεί τις προσπάθειες της Κίνας να περιορίσει τον κοροναϊό

Ο Πάπας Φραγκίσκος επαινεί τις προσπάθειες της Κίνας να περιορίσει τον κοροναϊό

Ο Πάπας Φραγκίσκος εγκωμίασε την Κυριακη 26/1 τη "δέσμευση" της Κίνας να περιορίσει την επιδημία του κοροναϊού, σημειώνοντας πως προσεύχεται για τους νεκρούς, τους ασθενείς και τις οικογένειες των θυμάτων.


"Θα ήθελα επίσης να πω ότι βρίσκομαι κοντά και προσεύχομαι για τους ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό, που έχει εξαπλωθεί στην Κίνα", σημείωσε ο Φραγκίσκος ενώπιον δεκάδων χιλιάδων πιστών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, όπου απηύθυνε το εβδομαδιαίο μήνυμά του.

"Μακάρι ο Θεός να υποδεχθεί τους νεκρούς στην ειρήνη του, να δώσει παρηγοριά στις οικογένειες και να διατηρήσει τη μεγάλη δέσμευση της κινεζικής κοινότητας, την οποία ήδη επιδεικνύει για να πολεμήσει την επιδημία", υπογράμμισε ο Ποντίφικας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE