Καιρό το περίμεναν

Καιρό το περίμεναν

Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ πλησιάζει μιας και αύριο στο ΓΣΖ θα δώσει τον αγώνα που περίμεναν όλοι εδώ και καιρό.

Απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ η ομάδα της Λεμεσού θα κυνηγήσει το απόγευμα της Τετάρτης το αποτέλεσμα που θα της δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Έχει σημαντικά θέματα να λύσει ο Χριστάκης Χριστοφόρου λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών. Δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σακέτι, Νικολάου, Ταγκματζούμι και Σιέλη, όμως εδώ και καιρό προετοίμασε το πλάνο για τον συγκεκριμένο αγώνα και προσδοκεί από αυτούς που θα αγωνιστούν να κάνουν το καθήκον τους και να μην αφήσουν να φανούν οι απουσίες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE