Τα δύο ημίχρονα, ο Ντε Βινσέντι και ο Τάμαρι…

Τα δύο ημίχρονα, ο Ντε Βινσέντι και ο Τάμαρι…

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες και στο γκολ κόντρα στη Δόξα (3-0), έπειτα από τρεις αγώνα, αλλά, έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Ωραίο ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία, υπομονή, αυτοματισμοί. Αυτή ήταν η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος, στο οποίο κατάφερε και σκόραρε τα 3 γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Εντελώς αντίθετη η παρουσία των γαλαζοκιτρίνων στην επανάληψη, και αυτό το… «μαρτυρά» (και) το ότι δεν πέτυχαν γκολ. Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν το τόνισε πως δεν ήταν καθόλου καλή η ομάδα του στο β’ μέρος και πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα, αλλά μπορεί να κτίσει στα πρώτα 45 λεπτά, στα οποία ήταν εξαιρετικοί οι γαλαζοκίτρινοι.

Ο Νορβηγός, ωστόσο, μπορεί να… χαίρεται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Κόρε, πίστεψε από την πρώτη στιγμή τον Αργεντινό, τον έβαλε βασικό και στα έξι παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων και βλέπει ότι ο ποδοσφαιριστής, αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του.

Είναι αλήθεια, πως ο Ντε Βινσέντι, πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, παρόλα αυτά, δείχνει πως επέστρεψε και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ. Η ποιότητα του, είναι αδιαμφισβήτητη και αν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Για αυτό, άλλωστε, τον πίστεψε ο Νορβηγός και πλέον το σημαντικό, είναι ο αρχηγός της ομάδας, να έχει συνέχεια.

Ένα αρνητικό για τους γαλαζοκιτρίνους, είναι ο τραυματισμός του Τάμαρι και το πόσο θα μείνει εκτός. Το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει όταν ο Ιορδανός περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, τη Δευτέρα (27/1). Μπορεί ο Μούσα, να μην διανύει και την καλύτερη του περίοδο στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, δεν θέλει κανείς στο στρατόπεδο της ομάδας, να σκέφτεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό ο Ιορδανός εκτός δράσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE