ΚΥΠΡΟΣ: Την «τσάκωσαν» στο οδόφραγμα Λήδρας- Πλήρωσε 5.000 ευρώ αλλά κατέληξε στο κελί- «Ζητώ συγνώμη»

ΚΥΠΡΟΣ: Την «τσάκωσαν» στο οδόφραγμα Λήδρας- Πλήρωσε 5.000 ευρώ αλλά κατέληξε στο κελί- «Ζητώ συγνώμη»

Αντί να πει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για τη Γερμανία, κατέληξε στα μπουντρούμια του «Αττίλα».

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την Nafiso Omar Hussein, η οποία προσπάθησε να περάσει από το οδόφραγμα Λήδρας με πλαστό διαβατήριο, ώστε να φτάσει μέχρι το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και να ταξιδέψει για την Γερμανία.

Στον έλεγχο των κατοχικών "αρχών" στα έγγραφα της νεαρής, ηγέρθησαν υποψίες ότι αυτά είναι πλαστά με αποτέλεσμα να της περάσουν χειροπέδες.

Οδηγήθηκε σε λεγόμενο δικαστήριο των κατεχομένων, όπου ανέφερε πως αγόρασε το διαβατήριο στις ελεύθερες περιοχές πληρώνοντας 5.000 ευρώ, με το άτομο που της το προμήθευσε να την διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Συμπλήρωσε η νεαρή με καταγωγή από τη Σομαλία πως σκοπός της ήταν να ταξιδέψει από το Εrcan για τη Γερμανία και ζήτησε συγνώμη που προσπάθησε να ξεγελάσει τις λεγόμενες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE