Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κόμπι Μπράιαντ: Ντοκουμέντο την ώρα της συντριβής - H συνομιλία πιλότου με τον Πύργο Ελέγχου 'Πετάτε πολύ χαμηλά'
Και μπορεί για κάποιους να ακούγεται απίστευτο, αλλά τον Νοέμβριο του 2012 χρήστης του twitter είχε προβλέψει ότι ο θρύλος του NBA, θα χάσει τη ζωή του από συντριβή ελικοπτέρου.
Συγκεκριμένα ήταν στις 13 Νοεμβρίου 2012 όταν ο χρήστης του twitter .noso (@dotnoso) έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση για τον Κόμπι Μπράιαντ. Τότε φυσικά σχεδόν κανείς δεν είχε ασχοληθεί μαζί του.
«Ο Κόμπι Μπράιαντ θα καταλήξει νεκρός από πτώση ελικοπτέρου...» ανέφερε στο τότε 'τιτίβισμα' του, το οποίο πλέον έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη για την ανατριχιαστική πρόβλεψη (ή κατάρα του) που βγήκε αληθινή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις