Είναι… ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ και στέλνουν μήνυμα σε Μπεργκ και Παπασταύρου – «Κκέλης mister… Τα πολλά λόγια είναι…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Είναι… ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ και στέλνουν μήνυμα σε Μπεργκ και Παπασταύρου – «Κκέλης mister… Τα πολλά λόγια είναι…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ομόνοιας «Fan Club Λακατάμιας».

Αναλυτικά:

«ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙ ΟΜΟΝΟΙΑΑΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙ….

Αίσθημα υπερηφάνειας ξεχειλίζει από μέσα μας. Δεν είναι απλά μια μεγάλη νίκη. Το πάθος που έβγαζαν σε κάθε φάση οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πραγματικά απίστευτο. Το πόσο ήθελαν αυτή την νίκη ήταν μαγικό. Ήταν σαν μια αληθινή εικόνα από τον στοίχο ‘’Στην αμυνα λιοντάρια’’.

Ο Λαός σου πάντα εκεί. Πάντα στο πλευρό σου να δίνει την ψυχή του για να γίνει κομμάτι της προσπάθειας που καταβάλλεται στο γήπεδο.

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,
ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ….ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Υ.Γ1: ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΚΕΛΗΣ! Mister για εμάς είσαι αυτό που περιμέναμε για χρόνια. Απλός, ταπεινός, γεμάτος απο πάθος και πλήρη γνώση για το άθλημα.

Υ.Γ2: κ. Σταύρο Παπασταύρου τα πολλά λόγια εν φτώσεια. ΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE