ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Δυο χρόνια φυλάκιση σε 45χρονο για… 100 ευρώ -Προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη

ΚΥΠΡΟΣ: Δυο χρόνια φυλάκιση σε 45χρονο για… 100 ευρώ -Προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη

Σε φυλάκιση δυο ετών καταδίκασε το Κακουργιοδικείο Λάρνακας 45χρονο κάτοικο της παραλιακής πόλης.

Ο 45χρονος κρίθηκε ένοχος –κατόπιν δικής του παραδοχής- στην κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Το αδίκημα σημειώθηκε στις 3 Ιουνίου (2019) με τον καταδικασθέντα να ξυλοκοπά άγρια συμπατριώτη του και να τον στέλνει στην εντατική σε άθλια κατάσταση.

Αρκεί να σημειωθεί ότι τον εντόπισε η σπιτονοικοκυρά του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας είχε σπασμούς, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.

Όπως έδειξαν οι εξειδικευμένες εξετάσεις στις οποίες υποωλήθηκε, έφερε κάταγμα μείζονος πτέρυγας του σφηνοειδούς οστού, ρωγμώδες κάταγμα μαστοειδούς τμήματος κι εγκεφαλική αιμορραγία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τέθηκε σε καταστολή και μπήκε στον αναπνευστήρα. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία για περίοδο ενός μηνός.

Βάσει των γεγονότων της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος επισκέφθηκε την προηγούμενη μέρα (2/6/19) την οικία του παραπονούμενου και του ζήτησε να του δώσει τα 100 ευρώ που του χρωστούσε. Το θύμα αρνήθηκε λέγοντάς του πως δεν είχε πληρωθεί ακόμα. Τότε ο κατηγορούμενος εξαγριώθηκε, του επιτέθηκε και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει.

Σε κάποια στιγμή, τον σήκωσε πάνω με τα χέρια του κι ενώ τον κρατούσε, τον χτύπησε με κουτουλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του.

Από τα κτυπήματα, ο παραπονούμενος έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα κι έχασε τις αισθήσεις του για μερικά λεπτά. Ο 45χρονος όταν είδε τον ομοεθνή του λιπόθυμο στο έδαφος εγκατέλειψε το μέρος.

Ο παραπονούμενος, κατέστη ανίκανος για εργασία για περίοδο έξι μηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top