«Κακός άνθρωπος ο Φαν Χάαλ», λέει ο Ριμπερί

«Κακός άνθρωπος ο Φαν Χάαλ», λέει ο Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί συνεργάστηκε με τον Λουίς Φαν Χάαλ στην Μπάγερν Μονάχου τη διετία 2009-2011 όμως δεν τρέφει συμπάθεια για τον Ολλανδό τον οποίο χαρακτηρίζει κακό άνθρωπο.

«Είχαμε προβλήματα σε ανθρώπινη βάση. Όταν ξεκίνησε, κανείς δεν ήξερε τι πρόκειται να συμβεί. Η ιδέα του ήταν ότι δεν τον ενδιέφεραν εντελώς τα ονόματα, δεν χρειάζεσαι αστέρια, ο καθένας έπρεπε να αποδείξει τι αξίζει ξανά. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν ήδη δηλητηριασμένη. Ως επαγγελματίας χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Κάνει σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο προπονητής Φαν Χάαλ ήταν κακός άνθρωπος. Η σχέση μας είχε συνθλιβεί» δήλωσε ο Ριμπερί σε συνέντευξη του  στο «Goal».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE