Κόουτς άλλης ομάδας τηλεφώνησε σε Λάρκου – Τι του είπε για παίκτη της Ομόνοιας

Κόουτς άλλης ομάδας τηλεφώνησε σε Λάρκου – Τι του είπε για παίκτη της Ομόνοιας

Το βράδυ της Δευτέρας ως καλεσμένος στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» ο προπονητής του Ερμή Αραδίππου, πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Νίκος Παναγιώτου, αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στον Νεόφυτο Λάρκου, όταν η Ομόνοια είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Γιαν Λέζιακς.

«Τον γνωρίζω απ’ όταν έπαιζε στην Γιουνγκ Μπόις και τον αντιμετωπίσαμε με τον Ερμή στο Γιουρόπα Λιγκ. Όταν η Ομόνοια απέκτησε τον Λέζιακς, πήρα τον Νεφυτο Λάρκου και του είπα ότι πήρε τον καλύτερο αριστερό μπακ» ανέφερε ο Νίκος Παναγιώτου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE