ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες - Νέα κακοκαιρία κυκλώνει την Κύπρο - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες - Νέα κακοκαιρία κυκλώνει την Κύπρο - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

 Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη 28/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται τοπικά ελαφρές βροχές αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης 28/01 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει αλλά σύντοµα τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη 29/01 και την Πέµπτη 30/01 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές, ενώ την Πέµπτη 30/01 δεν αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή 31/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Τετάρτη 29/01 και την Πέµπτη 30/01 για να κυµανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Για την Παρασκευή 31/01 αναμένεται πτώση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 75 εκατοστά.

Από ΚΥΠΕ

 

 Η κατάσταση του καρού την Τρίτη 28/01, στις 05:00 (με μπλέ χρώμα απικονίζεται η κατάσταση των βροχοπτώσεων και των καταιγίδων)

Η κατάσταση του καιρού την Τρίτη 28/01, στις 17:00 (με μπλε χρώμα απεικονίζεται η κατάσταση των βροχοπτώσεων και των καταιγίδων)

Δείτε live την πρόγνωση του καιρού από το Windy.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top