ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατήγγειλε στέλεχος της ΕΔΕΚ πως τον χτύπησε στο πρόσωπο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατήγγειλε στέλεχος της ΕΔΕΚ πως τον χτύπησε στο πρόσωπο

Επίθεση στο πρόσωπο από στέλεχος της ΕΔΕΚ, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας όπου κατήγγειλε πως ενώ γύρω στις 21.30 χθες βράδυ ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητο του για να αποχωρήσει από εκδήλωση, στέλεχος της ΕΔΕΚ τον κτύπησε στο πρόσωπο.

Ο κ. Γεάδη υποστήριξε ότι από το κτύπημα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταβεί στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Στη συνέχεια ο Γεάδης Γεάδη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου, όπου προέβη σε καταγγελία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεάδης παρευρισκόταν σε εκδήλωση στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE