Αριστοτέλους: Πόσα έπαιρνε όταν ήταν στον Αρναούτογλου; Και πόσα οι άλλοι γύρω της

Αριστοτέλους: Πόσα έπαιρνε όταν ήταν στον Αρναούτογλου; Και πόσα οι άλλοι γύρω της

Αποκαλυπτική ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της, με αφορμή το σχολιασμό της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά.

 

Η Κύπρια παρουσιάστρια, πήρε το λόγο και μίλησε για τα ποσά που παίζονταν τότε στην τηλεόραση όταν η ίδια ηταν στο τηλεοπτικό πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα έπαιρνε η ίδια αλλά και πόσα έπαιρναν οι άλλοι γύρω της.

Τα ποσά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτο.

Η ίδια ανέφερε πως έπαιρνε γύρω στα 1100 ευρώ το μήνα, ενώ αλλοι δίπλα της μπορεί και να έπαιρναν 25.000. Οπως τόνισε οχι ο παρουσιαστής αλλα οι λίγο πιο ψηλά απο εκείνη. Αν οι λίγο πιο ψηλά έπαιρναν 25-30.000 τότε φανταστείτε πόσα έπαιρνε ο κύριος παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE