ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε «πυροβολώντας» πρόεδρος Ελληνικής ομάδας

Παραιτήθηκε «πυροβολώντας» πρόεδρος Ελληνικής ομάδας

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στην Ελλάδα για το ματς Ηρακλής - Λάρισα, για το πως η Λαμία δεν μπήκε στα πλέι οφ και η τελευταία εξέλιξη, θέλει τον πρόεδρο της ομάδας, Πανουργία Παπαϊωάννου να αποχωρεί «πυροβολώντας».

Όπως αποκαλύπτει το lamia.gr ο πρόεδρος με γραπτή του δήλωσε τόνισε πως αποχωρεί, μίλησε για στημένα, για ποδοσφαιριστές που τους χρησιμοποιούν ως φωτομοντέλα και  πως δεν μπορεί να ασχολείται άλλο με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, γιατί από σήμερα το απόγευμα δεν είμαι Πρόεδρος της ΠΑΕ, καθώς πιστεύω ότι το να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνω τον εαυτό μου και τις αξίες μου για τον άνθρωπο και τον αθλητισμό. Κάποια στιγμή όμως θα μιλήσω για όλους και για όλα. Γιατί η Λαμία δεν μπήκε στα play off, ποιοι έστησαν Λαμία εντός και εκτός ομάδας.

Αυτό οφείλω να το κάνω μόνο για τους αγνούς φιλάθλους της, αυτούς που πίστεψαν στη μεγάλη προσπάθεια που έκανα και όχι σ' αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία άρχισαν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με ποδοσφαιριστές, να τους χρησιμοποιούν σαν φωτομοντέλα και να γυρίζουν από καφετέριες σε ταβέρνες νομίζοντας ότι έτσι θα αυτοπροβληθούν. Σ' αυτούς δεν οφείλω τίποτα και δεν θέλω να τους ξέρω...»

Αξίζει να σημειώσουμε, πως μετά την έκβαση του αγώνα Ηρακλής - Λάρισα και το χαμένο πέναλτι στο φινάλε, παίκτες της Λαμίας εξέφρασαν την αηδία που νιώθουν για το χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως έγραψαν στο Facebook, θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και θα φύγουν από την Ελλάδα. 

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top