Δεν κοιμούνται απόψε οι Λέοντες! Πάρτι σε Εναέριο και Ζακάκι - Με πορεία στη Λάρνακα

Δεν κοιμούνται απόψε οι Λέοντες! Πάρτι σε Εναέριο και Ζακάκι - Με πορεία στη Λάρνακα

Ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ μετρούν τα... δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει η αναμέτρηση στο ΓΣΖ και ετοιμάζουν μαζική έξοδο από την Λεμεσό για να στηρίξουν την ομάδα.

Μπορεί η ΑΕΛ να πηγαίνει με σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι και μπορεί η ΑΕΛ να διανύει εξαιρετική περίοδο, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν πίστη στην ομάδα και παράλληλα γνωρίζουν πως αυτός ο κόσμος, μπορεί να δώσει απίστευτη δυναμική για την πρόκριση.

Το Κύπελλο είναι ο μόνος τρόπος για να διακριθεί την φετινή σεζόν η ΑΕΛ και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με τον πιο εμφατικό τρόπο, οι φίλοι της ομάδας θα δηλώσουν παρών στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι που για αυτούς... αρχίζει από απόψε.

Όπως έχουν ενημερώσει οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, για απόψε υπάρχουν πάρτι και ξέφρενες ΑΕΛιστικες βραδιές στα οικήματα σε Εναέριο και Ζακάκι.

Αύριο οι Λέοντες θα κατευθυνθούν με πομπή στο ΓΣΖ που αρχίζει στις 17:00 από την έξοδο της Παρεκκλησιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE