Έπαιξε το όνομα του για Κύπρο – Έβαλε 8 γκολ σε 3 ματς το παιδί-θαύμα!

Έπαιξε το όνομα του για Κύπρο – Έβαλε 8 γκολ σε 3 ματς το παιδί-θαύμα!

Το όνομα του είχε παίξει στο ρεπορτάζ της Πάφου καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Κάμερον Τόσακ τον ήξερε από την θητεία του στην Σουόνσι.

Ο λόγος για τον Λίαμ Κουλέν, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα Κ23 της Σουόνσι και τον τελευταίο μήνα βγάζει… μάτια με τον κόσμο της ομάδας να απαιτεί να του δοθει μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Πρόκειται για 20χρονο Ουαλό φορ, ο οποίος τα τελευταία παιχνίδια σκοράρει ακατάπαυστα με την Κ23 της Σουόνσι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα footballleagueworld.co.uk, ο νεαρός φορ τις τελευταίες δύο εβδομάδες σημείωσε 8 τέρματα! Ένα χατ-τρικ πριν δύο βδομάδες με Μίντλεσμπρο, ακόμη ένα στο προηγούμενο παιχνίδι και στον αγώνα της Δευτέρας (27/1) για το Κύπελλο Κ23 σημείωσε άλλα 4 στη νίκη επί της Έβερτον με 4-0!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Κουλέν έπαιξε για την Πάφο όμως όπως φαίνεται πάει για άλλα.

Δείτε το δήμοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE