ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Σημαντικές αλλαγές σε δυο τμήματα - 24 επηρεαζόμενοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Σημαντικές αλλαγές σε δυο τμήματα - 24 επηρεαζόμενοι

Το νέο κύμα μεταθέσεων στην Αστυνομία Κύπρου, είναι μικρότερο από το προηγούμενο, ωστόσο επηρεάζει δυο σημαντικά τμήματα του σώματος.

Συγκεκριμένα έχουμε μετακινήσεις που αφορούν το Γραφείο Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων. Από τη θέση του προϊστάμενου του εν λόγω γραφείου αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο οποίος από την ερχόμενη Δευτέρα (03/02) θα εκτελεί χρέη στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό (Λυκαβητός).

Τη θέση του Παπαγεωργίου αναλαμβάνει ο αναπληρωτής Υπαστυνόμος Κωνσταντίνος Ξάνθου που υπηρετεί στο ΤΑΕ Αρχηγείου.

Σημαντική εξέλιξη και στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και συγκεκριμένα στη Διερεύνηση Θεμάτων Οικονομίας και ΣΠΕ. Από την εν λόγω υπηρεσία αποχωρούν ο υπαστυνόμος Γιώργος Ανδρέου, ο υπαστυνόμος Χρυσόστομος Χρίστου, ο Νίκος Τόμας και ο Περσέας Χατζηλεοντής. Όλοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι επηρεαζόμενοι από το νέο κύμα μεταθέσεων είναι 24 (8 αξιωματικοί, 7 λοχίες, 1 αρχιαστυφύλακας, 7 αστυφύλακες, 1 ειδικός αστυφύλακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE