Ο Σακίλ σιώπησε τον κόσμο και έδωσε το σύνθημα να φωνάξουν για τον Κόμπι! (BΙΝΤΕΟ)

Ο Σακίλ σιώπησε τον κόσμο και έδωσε το σύνθημα να φωνάξουν για τον Κόμπι! (BΙΝΤΕΟ)

Αποθεώθηκε έξω από το Staples Center ο Σακίλ Ο’ Νιλ, που όμως ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξει για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Πλήθος κόσμου που βρίσκεται καθημερινά έξω από το «Staples Center» για να τιμήσει με κάποιο τρόπο τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Σακίλ Ο’ Νιλ.

Ο άλλοτε σέντερ των Λέικερς βρέθηκε στο γήπεδο στο πλαίσιο της ειδικής εκπομπής του «TNT» για τον αδικοχαμένο 41χρονο και στην έξοδό του ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το όνομά του.

Ωστόσο, με χαρακτηριστική κίνηση τους ζήτησε να σιωπήσουν και απ’ ευθείας έδωσε το σύνθημα να φωνάξουν όλοι μαζί για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Δείτε το περιστατικό:

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE