Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Θα μεταβούν άντρες του ΤΑΕ Αρχηγείου εντός της ημέρας στη Λεμεσό, για να έχουν συνάντηση με τον ηγέτη των γαλαζοκίτρινων.
Αφορμή για την κινητοποίηση των Αρχών, αποτέλεσαν οι ανακοινώσεις και δηλώσεις από πλευράς ΑΕΛ, ότι θα στείλουν φάκελο στην ΚΟΠ και στην ΟΥΕΦΑ, για φαινόμενα διαφθοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Επί της παρούσης δεν γνωρίζουμε, κατά πόσον ο πρόεδρος της ΑΕΛ, θα επιλέξει να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.
Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για άνθρωπο που είναι ιδιοκτήτης μεγάλου δικηγορικού γραφείου, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις